Takana uneton yö Tenoxista huolimatta.

Eilen juhlimme syntymäpäiviäni mieheni, hänen vanhempiensä sekä siskonsa ja hänen perheensä parissa.
Noinkin suuri ihmismäärä nosti suuren väsymyksen aikaiseksi joka yllätti minut suuresti. Pitkästä aikaa kahvituksen emännöiminen, edellisen päivän leipominen ja kyseessä olleen päivän valmistelujen jälkeen olin todella väsynyt, mutta siitä huolimatta uni ei vain tullut.

Pyöriskelin pitkin yötä ja nousin neljän maita nälän yllättäen. Tieni kulki jääkaapille ottamaan pieni pala eiliseltä jäänyttä täytekakkua.

Ulkona näyttäisi tulevan tuulinen ja viileä päivä. Tänään on myös monenlaista ohjelmaa tiedossa joka varmasti edesauttoi unetonta yötä.
Parin tunnin kuluttua pääsen rentoutumaan kampaajalle, sieltä suunnataan juna-asemalle hakemaan minulle kansaneläkkeen myötä suomaa eläkeläiskorttia jolla saa 50 prosentin alennuksen junaliikenteestä. Kello 13 täytyisi viimeistään olla sairaalalla jossa tapaamme avioimieheni kanssa sosiaalityöntekijän ja kello 13.30 alkaa hoitoneuvottelu jossa porukkaa onkin sitten paljon paikalla. Tänään olisi se päivä jolloin 3,5 viikon mittainen osastohoito päättyy ja uloskirjoitus on edessä. 

Liikuntaprojektista sen verran, että kuukauden sisällä Fitfarmin ohjaaja ottaa minuun yhteyttä ja sovimme aikaa Tampereelle. 
Odotan valmennusta niin kovasti. Eilen kokeilin noin pari vuotta sitten ostamiani pitkä vartisia saappaita jotka silloin mahtuivat kiinni, mutta eivätpä enää mahtuneet. Tavoitteeni ja toiveeni olisi, että ensi keväänä ne mahtuisivat jalkaani taas :)

Eilen kuulin, että ensi keväänä on mieheni serkun lakkiaiset. Se tuo myös motivaatioita valmennukseen jotta saisin jonkun kauniin mekon ostettua lakkiaisia varten mikäli siis vain kutsu tulee :D

Mutta nyt aamupuuron keittoon :) Mukavaa päivää kaikille!